My Photo

« Black registration plates | Main | Summer time is café time »

July 17, 2012

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Jacob Bengtsson

Hold da op Per... Fantastiske billeder, og dejligt at læse om andre, der bare køre en tur, for at køre en tur! (Selvom jeg godt vidste, at du om nogen også dyrker denne "sport")

De sorte nummerplader ser i øvrigt super ud! (Selvom jeg stadig ikke forstår, at de fleste Bertone- og Spider-kørere hårdnakket holder fast i den rektangulære plade bag på, da det absolut er mere harmonisk og designmæssigt korrekt at montere en aflang, da det jo passer til bilens linier... men det bliver jeg aldrig klogere på, og da jeg står meget alene i den sag, så må det være mig, den er gal med)

PS. Er du kommet videre med dit GTV6-projekt eller tankerne omkring det?

Mvh. Jacob aka S(t)uden

Ultimostile

Hej Jacob jeg er blevet hooked på at lave/købe mig en 1965 racer. Helst en 1300. Enten en 101- eller 105-serie alfa romeo. Det har tid ...

Jacob Bengtsson

Altså en decideret racer til 65-klassen!?

Det lyder spændende... Men hold dig så lige til en Bertone, hvor du jo allerede kender fremgangsmåden til et fornuftigt gade-setup!

Jeg glæder mig til at følge projektet :-)

The comments to this entry are closed.